Άρθρα

Σύντομο ιστορικό

Redring Boiler SchematicH Redring UK βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας βιομηχανίας για περισσότερο από 40 χρόνια, κατασκευάζοντας προϊόντα θέρμανσης, με κύριο γνώμονα την υψηλή απόδοση και αξιοπιστία. Μέλος του ομίλου Applied Energy, διαθέτει ένα από τα καλύτερα τμήματα ανάπτυξης και τεχνολογίας στον τομέα της, επενδύοντας συνεχώς στην έρευνα, παράγοντας προσιτές λύσεις θέρμανσης νερού και αέρα για κάθε ανάγκη και για κάθε απαίτηση.

Αποτέλεσμα της συνεχούς εξέλιξης της Βρετανικής εταιρείας αποτελεί και η νέα σειρά θερμοστατικών ηλεκτρικών ταχυθερμαντήρων, η οποία εξαλείφει τα προβλήματα διαφοράς θερμοκρασίας του νερού, όταν μεταβάλλετε η πίεση της ροής. Επίσης, οι νέες επαγγελματικές σειρές boiler της Redring συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα ενός ταχυθερμαντήρα με την άνεση ενός παραδοσιακού συστήματος θέρμανσης με σώματα καλοριφέρ.

Η Redring, μέσα από την πολύχρονη ιστορία της, αποτελεί τη σίγουρη λύση. Είτε πρόκειται για ένα αναζωογονητικό ντους, ζεστό νερό για τις οικιακές εργασίες ή την κεντρική θέρμανση του σπιτιού ή του εργοστασίου, έχει τη λύση με προϊόντα που προσφέρουν ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας και άμεση απόδοση δίχως απώλειες.