Άρθρα

Καλώς ήρθατε

Η Ν. Πουλόπουλος Α.Ε. αποτελεί τον αποκλειστικό εισαγωγέα των Βρετανικών οίκων ηλεκτρικών συσκευών Redring και Creda, από το 1989. Ταχυθερμαντήρες, θερμοπομποί, θερμαντικά σώματα ακτινοβολίας αμέσου αποδόσεως, ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες λουτρού και άλλες ηλεκτρικές συσκευές άμεσης απόδοσης, συνθέτουν μια πλήρη πρόταση για τη θέρμανση του σπιτιού και του γραφείου.

Όλα τα μοντέλα και των δύο οίκων διαθέτουν υψηλή ποιότητα κατασκευής, επιτυγχάνοντας μέγιστη απόδοση και μεγάλη οικονομία η οποία μπορεί να φτάσει ακόμη και το 70% σε νερό και ρεύμα. Η εξαιρετική ποικιλία, το χαμηλό κόστος έναντι των τυπικών λύσεων, η οικονομία χρήσης που προσφέρουν και η οικολογική φύση της ηλεκτρικής θέρμανσης πραγματικά θα σας ενθουσιάσει!

Πλήρως ανακυκλώσιμα και χωρίς κανένα απολύτος απόβλητο, αποτελούν την οικολογική επιλογή ενός σύγχρονου νοικοκυριού ή μιας επιχείρησης. Δεν χρειάζονται σχεδόν καθόλου συντήρηση, ενώ η τοποθέτηση τους γίνετε εύκολα και γρήγορα. Όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εργοστασιακή εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών, ενώ επιλεγμένα προϊόντα του καταλόγου μας συνοδεύονται από 20ετή εγγύηση από άλατα.